Ayuntamiento de Sant Iscle de Vallalta - Administración local (DOGC nº 2023-8970)

ANUNCIO sobre aprobación del régimen de dedicación, retribuciones e indemnizaciones de los cargos electos (exp. 2023/694, ref. 100-2023).

Es fa públic l'acord del Ple de la Corporació adoptat, per unanimitat, en sessió extraordinària de data 26 de juny de 2023, en relació al règim de dedicació, retribucions i indemnitzacions dels càrrecs electes:

 

"PRIMER.- ESTABLIR el següent règim de retribucions brutes anuals a temps complet: 21.971,70 euros.

 

SEGON.- APROVAR la relació de membres de la Corporació que exerciran el seu càrrec en règim de dedicació parcial:

- Sr. Miquel Pla i Ambròs, regidor delegat d'Hisenda, Noves Tecnologies i Activitats Econòmiques Locals, amb dedicació parcial d'11 h/setmana, equivalent a un 29,333% d'una jornada laboral completa.

- Sra. Agnès Barri i Cendra, regidora delegada de Recursos Humans, Serveis Socials, Gent Gran i Benestar Animal, amb dedicació parcial de 16,03 h/setmana, equivalent a un 42,75% d'una jornada laboral completa.

- Sra. Buleli Sohna i Sohna, regidora delegada de Joventut, Consum, Solidaritat i Cooperació i Igualtat de Gènere, amb dedicació parcial d'11 h/setmana, equivalent a un 29,333% d'una jornada laboral completa. Alta en el règim general de la Seguretat Social a data 27 de juny de 2023.

- Sr. Albert Auladell i Beltran, regidor delegat de Medi Ambient, Transport i Seguretat Ciutadana i Civisme, amb dedicació parcial de 16,03 h/setmana, equivalent a un 42,75% d'una jornada completa.

En els supòsits de dedicació parcial, la percepció d'aquestes retribucions estarà sotmesa al règim establert a l'article 75 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, Reguladora de les Bases del Règim Local i també serà incompatible amb les indemnitzacions que s'estableixen en l'apartat cinquè.

 

TERCER.- Les retribucions a percebre seran les següents:

- Sr. Miquel Pla i Ambròs, regidor delegat d'Hisenda, Noves Tecnologies i Activitats Econòmiques Locals. Retribucions brutes/any a percebre en 12 mensualitats: 6.444,96 €.

- Sra. Agnès Barri i Cendra, regidora delegada de Recursos Humans, Serveis Socials, Gent Gran i Benestar Animal. Retribucions brutes/any a percebre en 12 mensualitats: 9.392,04 €.

- Sra. Buleli Sohna i Sohna, regidora delegada de Joventut, Consum, Solidaritat i Cooperació i Igualtat de Gènere. Retribucions brutes/any a percebre en 12 mensualitats: 6.444,96 €.

- Sr. Albert Auladell i Beltran, regidor delegat de Medi Ambient, Transport i Seguretat Ciutadana i Civisme. Retribucions brutes/any a percebre en 12 mensualitats: 9.392,04 €.

 

QUART.- Amb independència del nombre de sessions extraordinàries que es puguin convocar durant l'any, s'estableix un màxim de sessions remunerades:

- 12 sessions del Ple de la Corporació a l'any i 9 sessions resta any 2023.

- 1 sessió del Consell de Govern a la setmana.

 

CINQUÈ.- FIXAR que els regidors i les regidores de la Corporació Local que no tenen ni dedicació exclusiva ni dedicació parcial rebran, per l'assistència efectiva a les sessions dels òrgans col·legiats de l'Ajuntament, en concepte d'indemnització pel lucre cessant en l'exercici de les tasques públiques, les següents quantitats:

- 100,00 euros per assistència efectiva a cada sessió del Ple de la Corporació.

- 150,00 euros per assistència efectiva a cada sessió de la Junta de Govern Local als membres de la Corporació que formen part d'aquella.

- 90,00 euros per assistència efectiva a cada sessió de la Comissió Especial de Comptes.

- 90,00 euros per assistència efectiva a cada sessió del Consell de Govern.

- 90,00 euros per assistència efectiva a cada sessió de les Comissions Informatives o qualsevol altre Comissió d'estudi, informe o consulta que es pugui constituir.

 

SISÈ.- PUBLICAR aquest acord en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, en el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona, en el tauler d'anuncis de l'Ajuntament i en el web municipal.

 

SETÈ.- Notificar aquest acord al Departament de la Presidència de la Generalitat de Catalunya.

 

Sant Iscle de Vallalta, 30 de juny de 2023

 

Eduard Turon i Mainat

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
6715 {"title":"Ayuntamiento de Sant Iscle de Vallalta - Administración local (DOGC nº 2023-8970)","published_date":"2023-08-01","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"6715"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Sant Iscle de Vallalta,DOGC,DOGC 2023 nº 8970 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-08-01/6715-ayuntamiento-sant-iscle-vallalta-administracion-local-dogc-n-2023-8970 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.