Ayuntamiento de Granollers - Administración local (DOGC nº 2023-8970)

ANUNCIO sobre modificación 2/2023 de la relación de puestos de trabajo del Ayuntamiento de Granollers.

De conformitat amb allò que disposa l'article 283 del Decret legislatiu 2/2003, de 28 d'abril, es fa pública la modificació 2/2023 de la Relació de llocs de treball de l'Ajuntament de Granollers, que ha estat aprovada per acord del Ple de data 25 de juliol de 2023 (exp. 4/2023/24), d'acord amb el detall següent:

 

Primer. Aprovar la modificació de la RELACIÓ DE LLOCS DE TREBALL de personal de l'Ajuntament de Granollers amb el detall següent:

1. Amortitzar un lloc de treball de "Tècnic/a superior d'aplicacions" enquadrament orgànic 2410; complement de destí 22; complement específic 37; classificació professional A1; núm. de fitxa 472; nivell de català C1; forma de provisió concurs; règim funcionari/laboral; del col·lectiu/cossos d'administració especial; jornada completa i crear una dotació del lloc de treball de "Cap de secció de sistemes de la informació" enquadrament orgànic 2410; complement de destí 24; complement específic 47; classificació professional A2/A1; núm. de fitxa 391; nivell de català C1; forma de provisió lliure designació obert a mobilitat interadministrativa; règim funcionari/laboral; del col·lectiu/cossos d'administració especial; jornada completa.

2. Afegir a la fitxa 462 del lloc de treball "Cap de secció de telecomunicacions" que la provisió es pot fer mitjançant mobilitat interadministrativa.

3. Crear 6 dotacions de llocs de treball de "Professor/a d'educació secundària", enquadrament orgànic 4115; complement de destí 24; complement específic D6; classificació professional A1; núm. de fitxa 341; nivell de català C1; forma de provisió concurs; règim funcionari/laboral; del col·lectiu/cossos d'administració especial; jornada completa.

En el moment de la integració definitiva s'amortitzaran sis dotacions de llocs de treball de "Professor/a tècnic/a d'educació secundària"

4. Crear 9 dotacions de llocs de treball de "Professor/a d'educació secundària", enquadrament orgànic 4115; complement de destí 24; complement específic D6; classificació professional A1; núm. de fitxa 341; nivell de català C1; forma de provisió concurs; règim funcionari/laboral; del col·lectiu/cossos d'administració especial; jornada completa

5. Modificar una dotació del lloc de treball de "Tècnic/a mitjà/ana ensenyament infantil/primari" enquadrament orgànic 4114; complement de destí 21; complement específic D5; classificació professional A2; núm. de fitxa 336; nivell de català C1; forma de provisió concurs; règim funcionari/laboral; del col·lectiu/cossos d'administració especial; jornada parcial; que passarà a jornada completa.

6. Modificar dues dotacions de llocs de treball de "Professor/a de música" enquadrament orgànic 4116; complement de destí 24; complement específic D3; classificació professional A1; núm. de fitxa 348; nivell de català C1; forma de provisió concurs; règim laboral; del col·lectiu/cossos d'administració especial; jornada parcial; que passaran a jornada complerta.

7. Amortitzar tres dotacions de llocs de treball de "Professor de música" enquadrament orgànic 4116; complement de destí 24; complement específic D3; classificació professional A1; núm. de fitxa 348; nivell de català C1; forma de provisió concurs; règim laboral; del col·lectiu/cossos d'administració especial; jornada parcial i una dotació de lloc de treball de "Professor de música" enquadrament orgànic 4116; complement de destí 24; complement específic D3; classificació professional A1; núm. de fitxa 348; nivell de català C1; forma de provisió concurs; règim laboral; del col·lectiu/cossos d'administració especial; jornada completa.

8. Crear una dotació d'un lloc de treball d' "Adminsitratiu/va de sancions" enquadrament orgànic 4322; complement de destí 16; complement específic 11; classificació professional C2/C1; núm. de fitxa 222; nivell de català C1; forma de provisió concurs; règim funcionari/laboral; del col·lectiu/cossos d'administració general; jornada completa

9. Transformar el lloc de treball denominat Director/a de serveis d'alcaldia, protocol i comunicació; complement de destí 27; complement específic 51.factor 5; classificació professional, A1/A2; núm. de fitxa 422; nivell de català, C1; forma de provisió lliure designació; règim personal funcionari/laboral; del col·lectiu/cossos d'administració general/especial; jornada completa en una dotació(*) del lloc de treball de Director/a d'Àrea; complement de destí 28; complement específic 52; classificació professional, A1/A2; núm. de fitxa 421; nivell de català, C1; forma de provisió lliure designació(*); règim personal funcionari/laboral; del col·lectiu/cossos d'administració general/especial; jornada completa. (*) Aquesta dotació es podrà proveir mitjançant mobilitat interadministrativa.

 

Segon.- Publicar al Butlletí Oficial de la Província i al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya aquesta modificació.

 

Granollers, 26 de juliol de 2023

 

Manel Monfort Pastor

Secretari

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
6706 {"title":"Ayuntamiento de Granollers - Administración local (DOGC nº 2023-8970)","published_date":"2023-08-01","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"6706"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Granollers,DOGC,DOGC 2023 nº 8970 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-08-01/6706-ayuntamiento-granollers-administracion-local-dogc-n-2023-8970 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.