Universidad Rovira i Virgili - Cargos y personal (DOGC nº 2023-8970)

RESOLUCIÓN de 24 de julio de 2023, por la que se hace pública la adjudicación de un contrato de profesorado agregado (DL006848).

De conformitat amb la proposta de la comissió nomenada per jutjar el concurs per a la provisió d'una plaça de professorat agregat, convocada mitjançant resolució de la Universitat Rovira i Virgili, de 10 de maig de 2023 (DOGC 8920 de 22 de maig de 2023), aquest rectorat, en ús de les atribucions conferides i de conformitat amb el que preveu la Llei Orgànica 2/2023, de 22 de març, del Sistema Universitari i la normativa que la desenvolupa, la Llei 1/2003, de 19 de febrer i la normativa que la desenvolupa, l'Acord GOV/40/2022, de 8 de març, pel qual s'aprova l'Estatut de la Universitat Rovira i Virgili i es disposa la publicació del seu text íntegre, el 1er. Conveni col·lectiu per al personal docent i investigador de les universitats públiques catalanes, la Normativa de concursos per a la contractació de professorat aprovada per Consell de Govern de la URV el 30 d'abril de 2009 i posteriorment modificada i el que disposa l'Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya, resol:

 

Adjudicar el contracte de Professora Agregada, a la Dra. Ana Inés Renta Davids per a la plaça DL006848 del departament de Pedagogia.

 

Contra aquesta resolució, que exhaureix la via administrativa, les persones interessades poden interposar recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Tarragona, en el termini de dos mesos a comptar des del dia següent de la seva notificació, sense perjudici de la possibilitat d'interposar recurs de reposició davant el rector en el termini d'un mes comptador des de l'endemà de la seva notificació.

 

Tarragona, 24 de juliol de 2023

 

Marina Teresa Galià Clua

Rectora substituta

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
6677 {"title":"Universidad Rovira i Virgili - Cargos y personal (DOGC nº 2023-8970)","published_date":"2023-08-01","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"6677"} catalunya Cargos y personal,DOGC,DOGC 2023 nº 8970,Universidad Rovira i Virgili https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-08-01/6677-universidad-rovira-virgili-cargos-personal-dogc-n-2023-8970 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.