Ayuntamiento de Taradell - Administración local (DOGC nº 2023-8968)

EDICTO sobre aprobación de la modificación del Proyecto ejecutivo de la fase II de construcción del volumen de conexión con el pabellón existente y cierre del conjunto (exp. 478/2022).

Per acord del Ple Municipal, en sessió del dia 20 de juliol de 2023, s'ha acordat aprovar la modificació del projecte executiu de la fase II "Construcció del volum de connexió amb el pavelló existent i tancament del conjunt (juliol 2023)" (exp. 478/2022)

Sotmetre'ls a informació pública durant el termini de 30 dies des de la publicació d'aquest edicte, per tal que les persones interessades el puguin consultar i formular les al·legacions que es creguin convenients. En el supòsit que no se'n formulin quedaran aprovats amb caràcter definitiu sense necessitat de prendre cap altre acord.

Els expedients es poden consultar a les oficines municipals, c. de la Vila 45, 1a planta de Taradell, de 9 a 14 hores de dilluns a divendres laborables i els dilluns laborables de les 16 a les 19 hores o al tauler d'edictes de la web de l'Ajuntament www.taradell.cat

 

Taradell, 21 de juliol de 2023

 

M. Mercè Cabanas Solà

Alcaldessa

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
6579 {"title":"Ayuntamiento de Taradell - Administración local (DOGC nº 2023-8968)","published_date":"2023-07-28","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"6579"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Taradell,DOGC,DOGC 2023 nº 8968 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-07-28/6579-ayuntamiento-taradell-administracion-local-dogc-n-2023-8968 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.