Ayuntamiento de Llambilles - Administración local (DOGC nº 2023-8968)

EDICTO sobre aprobación inicial de una modificación puntual de las Normas subsidiarias del municipio (exp. 2252-000002-2019).

L'Ajuntament de Llambilles, en sessió plenària celebrada el dia 27 de juny de 2023, ha aprovat inicialment la proposta de modificació puntual la proposta de modificació puntual de les Normes subsidiàries de planejament urbanístic (MpNNSS-07), de promoció i iniciativa municipal i redactada per PAU-CD, SLP (Xavier Canosa i Núria Díez, arquitectes), amb signatura digital de Núria Díez, que comprèn els sectors següents:

- Sector industrial de les Conques (plànol o.02a). (Inclou el triangle de sòl urbà, fins ara exterior al sector de les Conques, que es proposa d'incorporar-hi com a zona verda).

- Nou àmbit delimitat de l'illa residencial que s'exclou de l'anterior àmbit del sector industrial de les Conques (plànol o.02a).

- Franges laterals de la carretera C-65 delimitades per a sòl urbà (plànol o.03).

- Sòl no urbanitzable contigu al sector residencial la Torre de Llambilles que s'hi proposa d'incorporar com a equipament (plànol o.02b).

 

L'acord i la documentació se sotmeten a tràmit d'informació pública pel termini d'un mes a comptar des de l'endemà següent a la publicació en l'últim dels mitjans en què surti publica (Tauler d'Anuncis, Butlletí Oficial de la Província de Girona, DOGC, diari de premsa periòdica de més divulgació en l'àmbit municipal, i seu electrònica municipal), als efectes de presentació de les corresponents reclamacions i / o al·legacions, d'acord amb el que estableixen els articles 8, 85, i 96 del Decret Legislatiu 1/2010, de 3 d'agost, que aprova el Text refós de la Llei d'urbanisme de Catalunya -TRLUC-, i articles 23 i 107 del Decret 305/2006, de 18 de juliol, pel qual s'aprova el Reglament de la Llei d'Urbanisme.

S'informa igualment que en la mateixa sessió s'ha acordat Suspendre la tramitació dels instruments urbanístics i l'atorgament de llicències de parcel·lació de terrenys, d'edificació, reforma, rehabilitació o enderrocament de construccions, d'instal·lació o ampliació d'activitats o usos concrets, i d'altres autoritzacions municipals connexes establertes per la legislació sectorial, en els àmbits en què les noves determinacions comportin una modificació del règim urbanístic, d'acord amb els plànols i la documentació aportada per l'equip redactor del Pla. Aquesta suspensió tindrà una durada d'un any.

L'expedient pot ésser consultat en les oficines municipals (Pl. de la Vila, núm. 1) dilluns, dimecres i divendres de 9 a 14 hores i dimarts i dijous de 16 a 20 hores i en el web municipal, en l'adreça electrònica següent: https://www.llambilles.cat/l-ajuntament/exposicio-publica/documents-exposats

 

Llambilles, 21 de juliol de 2023

 

Josep M. Vidal i Vidal

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
6565 {"title":"Ayuntamiento de Llambilles - Administración local (DOGC nº 2023-8968)","published_date":"2023-07-28","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"6565"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Llambilles,DOGC,DOGC 2023 nº 8968 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-07-28/6565-ayuntamiento-llambilles-administracion-local-dogc-n-2023-8968 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.