Ayuntamiento de Calldetenes - Administración local (DOGC nº 2023-8968)

ANUNCIO relativo a la convocatoria y las pruebas de selección para la estabilización de plazas de personal laboral.

Per Decret d'Alcaldia Núm. 2023DECR000348 de data 20 de juliol de 2023, s'ha resolt la Convocatòria i Proves de selecció per l'Estabilització de places de personal laboral -Estabilització d'Ocupació Temporal per concurs-oposició i per concurs, respectivament, dels expedients núm. X2022001212 i X2022001213, de conformitat amb les bases publicades en el BOP de data 29/12/2022, amb els següents punts:

 

PRIMER. Publicar un extracte de la convocatòria en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, sent la data d'aquest anunci la que servirà per al còmput del termini de presentació d'instàncies dels següents llocs de treball:

 

- Codi 01 L

Grup i subgrup assimilat a personal funcionari: C2

Categoria: Auxiliar Administratiu/va

Nombre de places: 1

Sistema: Concurs oposició. Torn Lliure.

 

- Codi 02 L

Grup i subgrup assimilat a personal funcionari: AP

Categoria: Personal de brigada

Nombre de places: 1

Sistema: Concurs oposició. Torn Lliure.

 

- Codi 07 L

Grup i subgrup assimilat a personal funcionari: A1

Categoria: Arquitecte/a

Nombre de places: 1

Sistema: Concurs de mèrits. Torn Lliure

 

- Codi 08 L

Grup i subgrup assimilat a personal funcionari: C2

Categoria: Auxiliar Administratiu/va - Punt Jove

Nombre de places: 1

Sistema: Concurs de mèrits. Torn Lliure

 

SEGON. Expirat el termini, de 20 dies hàbils a contar des de l'endemà de la Publicació de la convocatòria al DOGC, de presentació de sol·licituds d'admissió en les proves de selecció, aprovar la relació provisional d'aspirants admesos i exclosos i publicar la relació en el BOP i a la seu electrònica de l'Ajuntament www.calldetenes.cat, atorgant a aspirants exclosos un termini de deu dies hàbils, a partir de la publicació de l'anunci en el BOP , per formular reclamacions o esmenar els defectes que hagin motivat la seva exclusió.

 

Calldetenes, 21 de juliol de 2023

 

Miquel Riera Casases

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
6557 {"title":"Ayuntamiento de Calldetenes - Administración local (DOGC nº 2023-8968)","published_date":"2023-07-28","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"6557"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Calldetenes,DOGC,DOGC 2023 nº 8968 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-07-28/6557-ayuntamiento-calldetenes-administracion-local-dogc-n-2023-8968 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.