Ayuntamiento de Arenys de Munt - Administración local (DOGC nº 2023-8968)

EDICTO sobre la convocatoria y bases del proceso de selección por adscripción provisional en comisión de servicios del puesto de trabajo de arquitecto/a (exp. 2831/2022).

L'alcaldia presidència, per resolució 524/2022, de data 29 de novembre, va aprovar la convocatòria i les bases del procés de selecció per adscripció provisional en comissió de serveis; per una durada d'un any prorrogable un altre any més com a màxim; del lloc de treball d'Arquitecte/a, adscrit al departament de Serveis Tècnics, que està vacant, dotat econòmicament i publicat a l'Oferta Pública d'Ocupació 2022; el qual s'enquadra dins el personal funcionari de l'Ajuntament d'Arenys de Munt, amb grup de classificació A1, nivell 26. (Exp. 2831/2022).

Aquesta convocatòria, que es va publicar al BOP de data 7/12/22 i al DOGC de data 9/12/22 va quedar vacant, per la qual cosa es torna a donar publicitat de mateixa durant un termini de vint dies naturals a comptar des de la última publicació al BOP o al DOGC.

Les persones aspirants que desitgin prendre part en aquesta convocatòria hauran de presentar una sol·licitud adreçada a l'alcalde president de l'Ajuntament d'Arenys de Munt, en hores d'atenció al públic (de dilluns a divendres de les 08:30 a les 14:30 hores, i dijous de les 16:30 a les 19:00 hores), al Registre General de l'Ajuntament, ubicat a Rambla Francesc Macià, 59 d'Arenys de Munt; en les oficines de correus d'acord amb el que estableix l'article 16.4 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques; o a través de la seu electrònica del web municipal de l'Ajuntament d'Arenys de Munt. Quan les sol·licituds es presentin a les oficines de correus, caldrà que es faci en sobre obert, per a ser datades i segellades pel funcionari de correus abans de la seva certificació.

 

Arenys de Munt, 21 de juliol de 2023

 

M. Carmen Gómez Muñoz-Torrero

Secretària

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
6555 {"title":"Ayuntamiento de Arenys de Munt - Administración local (DOGC nº 2023-8968)","published_date":"2023-07-28","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"6555"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Arenys de Munt,DOGC,DOGC 2023 nº 8968 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-07-28/6555-ayuntamiento-arenys-munt-administracion-local-dogc-n-2023-8968 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.