Ayuntamiento de Terrassa - Administración local (DOGC nº 2023-8967)

EDICTO sobre aprobación definitiva de la Memoria valorada de la mejora de la impermeabilización y naturalización de la fuente de la plaza Doctor Robert.

En data 16 de maig de 2023, mitjançant decret número 5954/2023 de la tinenta d'alcalde de l'Àrea de Serveis Generals i Govern Obert es va aprovar inicialment la "Memòria valorada de la millora de la impermeabilització i naturalització de la font de la Plaça Doctor Robert", redactada en data 3 de maig de 2023 pels tècnics municipals del Servei d'Arquitectura, Espai Públic i Biodiversitat Urbana, amb un pressupost d'execució material de cinquanta-tres mil quatre euros amb vint-i-cinc cèntims (53.004,25 €), i un pressupost d'execució per contracte de seixanta-tres mil setanta-cinc euros amb sis cèntims (63.075,06 €) (sense IVA) i de setanta-sis mil tres-cents vint euros amb vuitanta-dos cèntims (76.320,82 €) (amb IVA). El termini d'execució de les obres es preveu que sigui de 2 mesos i mig (2,5) (APMV/2023/10).

Transcorregut el període d'exposició pública no hi ha hagut al·legacions, per tant l'aprovació de la memòria valorada ha esdevingut definitiva en data 11 de juliol de 2023.

 

Contra aquest acte administratiu, que és definitiu en via administrativa, pot interposar-se recurs potestatiu de reposició davant l'Ajuntament, en el termini d'un mes, o bé directament recurs contenciós administratiu davant els jutjats del contenciós-administratiu, en el termini de dos mesos. Ambdós terminis començaran a comptar des del dia següent al de la publicació d'aquest edicte. No obstant això, pot interposar-se qualsevol altre recurs que s'estimi convenient.

 

Terrassa, 19 de juliol de 2023

 

Per delegació de signatura del secretari general, de data 26 de gener de 2021

Imma Soler Castellví

Cap de Servei de Contractació

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
6514 {"title":"Ayuntamiento de Terrassa - Administración local (DOGC nº 2023-8967)","published_date":"2023-07-27","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"6514"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Terrassa,DOGC,DOGC 2023 nº 8967 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-07-27/6514-ayuntamiento-terrassa-administracion-local-dogc-n-2023-8967 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.