Ayuntamiento de Gavet de la Conca - Administración local (DOGC nº 2023-8967)

ANUNCIO sobre aprobación inicial del Plan de ordenación urbanística municipal.

Aprovat inicialment per Acord del Ple de data 12 de maig de 2023, el Pla d'Ordenació Urbanística Municipal de l'Ajuntament de Gavet de la Conca juntament amb l'Estudi Ambiental Estratègic, de conformitat amb els articles 85 i 86 bis del Text Refós de la Llei d'Urbanisme, aprovat per Decret Legislatiu 1/2010, de 3 d'agost i amb l'article 23 de la Llei 6/2009, de 28 d'abril, d'Avaluació Ambiental de Plans i Programes, se sotmet a informació pública pel termini de quaranta-cinc dies hàbils, a comptar a partir de la darrera de les publicacions del present anunci al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, al BOP i en el diari segre i el diari la Mañana i a l'E-TAULER.

Durant dit termini podrà ser examinat per qualsevol interessat en les dependències municipals situades a Casa Consistorial, carrer Únic, 20 a Gavet de la Conca perquè es formulin les al·legacions que s'estimin pertinents durant l'horari d'oficines: de dilluns a divendres de 9 a 14h.

Així mateix, estarà a disposició a la seu electrònica d'aquest Ajuntament, adreça: https://gavet.cat/ajuntament/poum.

Queden suspeses les aprovacions de llicències de parcel·lació de terrenys, d'edificació, reforma, rehabilitació o enderrocament de construccions, d'instal·lació o ampliació d'activitats o usos concrets, incloses les tramitacions d'instruments urbanístics i altres autoritzacions municipals connexes establertes en la Legislació sectorial a les àrees en les quals les noves determinacions per a elles previstes suposin modificació del règim urbanístic vigent, d'acord amb el plànols inclosos a l'expedient.

La suspensió es detalla als plànols adjunts i la durada serà d'un any a comptar des de la publicació de l'acord d'aprovació inicial. No havent-se acordat la suspensió potestativa de llicències, la suspensió es podrà prorrogar per un altra any.

També podran quedar excloses de suspensió, segons cada cas, aquelles obres que resultin necessàries per salubritat, seguretat i ornat públic, si be en el cas de concedir-se no augmentaran el valor de l'immoble o instal·lació a efectes urbanístics.

 

Contra l'acord de suspensió de llicències, que posa fi a la via administrativa, es pot interposar alternativament o recurs de reposició potestatiu, en el termini d'un mes a comptar des de l'endemà al de la recepció de la present notificació, davant el Ple d'aquest Ajuntament de conformitat amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, o recurs contenciós-administratiu, davant la Sala del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, en el termini de dos mesos, a comptar des de l'endemà de la publicació de l'anunci, de conformitat amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, de la Jurisdicció Contenciós-Administrativa. Si s'optés per interposar el recurs de reposició potestatiu no podrà interposar recurs contenciós-administratiu fins que aquell sigui resolt expressament o s'hagi produït la seva desestimació per silenci. Tot això sense perjudici de què pugui interposar qualsevol altre recurs que pogués estimar més convenient al seu dret.

 

Gavet de la Conca, 20 de juliol de 2023

 

Xavier Badia i Verdeny

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
6498 {"title":"Ayuntamiento de Gavet de la Conca - Administración local (DOGC nº 2023-8967)","published_date":"2023-07-27","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"6498"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Gavet de la Conca,DOGC,DOGC 2023 nº 8967 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-07-27/6498-ayuntamiento-gavet-conca-administracion-local-dogc-n-2023-8967 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.