Universidad Pompeu Fabra - Cargos y personal (DOGC nº 2023-8966)

RESOLUCIÓN de 18 de julio de 2023, de provisión de plazas de personal académico contratado -profesor/a agregado/a- de la Universidad Pompeu Fabra, en régimen de contratación laboral (convocatoria núm. 2023-4).

Vista la proposta de provisió, publicada el 15 de juny del 2023, de places de personal acadèmic contractat -professor/a agregat/da- de la Universitat Pompeu Fabra en règim de contractació laboral (convocatòria núm. 2023-4) i un cop exhaurit el termini per a possibles reclamacions;

En ús de les atribucions que em confereix l'article 52 en relació amb la competència prevista a l'article 5 d) dels Estatuts de la Universitat Pompeu Fabra, aprovats pel Decret 209/2003, de 9 de setembre, modificat per l'acord GOV/203/2010, de 9 de novembre i per ACORD GOV/129/2015, de 4 d'agost,

 

HE RESOLT:

 

Proveir la plaça de professor/a agregat/da, del Departament d'Economia i Empresa amb àrea de coneixement de Fonaments de l'Anàlisi Econòmica i perfil de Economia Laboral, Pública, de desenvolupament i de la salut (ref. ECO-AGRyCTR2022-22) amb la persona candidata que es relaciona a continuació:

- ALBRECHT EKKEHARD CHRISTIAN GLITZ

 

Contra aquesta resolució, que exhaureix la via administrativa, les persones interessades poden interposar recurs contenciós administratiu davant el jutjat contenciós administratiu de Barcelona en el termini de dos mesos des de l'endemà de la publicació d'aquesta resolució.

Les persones interessades també poden interposar potestativament un recurs de reposició davant la rectora en el termini d'un mes comptador des de l'endemà de la publicació d'aquesta resolució en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, cas en el qual no es podrà interposar el recurs contenciós administratiu fins que s'hagi resolt expressament o s'hagi produït la desestimació per silenci del recurs de reposició interposat.

 

Barcelona, 18 de juliol de 2023

 

P. d. (Resolució 10.3.2023)

Pablo Pareja Alcaraz

Vicerector de Personal Docent i Investigador

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
6383 {"title":"Universidad Pompeu Fabra - Cargos y personal (DOGC nº 2023-8966)","published_date":"2023-07-26","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"6383"} catalunya Cargos y personal,DOGC,DOGC 2023 nº 8966,Universidad Pompeu Fabra https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-07-26/6383-universidad-pompeu-fabra-cargos-personal-dogc-n-2023-8966 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.