Organismo Autónomo Instituto del Teatro - Administración local (DOGC nº 2023-8965)

ANUNCIO relativo a la convocatoria de selección para la confección de una bolsa de trabajo de personal de apoyo a la docencia, profesor/a de apoyo al entrenamiento corporal del Institut del Teatre (6/23-24).

Per acord de la Junta de Govern de l'Organisme Autònom "Institut del Teatre" de data 28 de juny de 2023 (núm. de registre 67), s'aprova les bases i convocatòria de selecció per a la confecció d'una borsa de treball per a possibles contractacions laborals temporals, de personal de suport a la docència, associat als continguts del lloc de Professor/a de suport a l'entrenament corporal, de l'Organisme Autònom Institut del Teatre (6/23-24).

Les bases íntegres d'aquesta convocatòria van ser publicades al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona (BOPB) en data 5 de juliol de 2023 i estan exposades al tauler d'anuncis de l'Organisme Autònom "Institut del Teatre" (Plaça Margarida Xirgu, s/n, 08004 Barcelona). A més, es poden consultar a la següent adreça d'internet: www.institutdelteatre.cat.

El termini per a la presentació de sol·licituds serà de 10 dies hàbils comptadors a partir de l'endemà de la publicació de la convocatòria al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC).

La presentació de sol·licituds es farà preferentment de forma telemàtica, a través de la Seu electrònica de l'Institut del Teatre (https://www.seu-e.cat/ca/web/institutdelteatre).

En cas que la persona aspirant no compti amb els mitjans necessaris per a la tramitació telemàtica, es podrà realitzar aquest tràmit des de les dependències de l'Institut del Teatre a la ciutat de Barcelona.

No obstant això, la sol·licitud amb la documentació que l'acompanyi també es pot presentar per qualsevol del mitjans que preveu l'article 16.4 de la Llei 39/2015, de procediment administratiu.

En el cas de presentar-ho presencialment es podrà fer dins el termini establert al Registre de l'Institut del Teatre (de 9 a 14h. de dilluns a divendres), a la Seu central de l'Institut del Teatre, Plaça Margarida Xirgu, s/n, 08004 Barcelona.

El model normalitzat de sol·licitud es podrà trobar a la Seu electrònica de l'Institut del Teatre i també serà accessible en la corresponent fitxa de tràmit publicada a la Seu electrònica (https://seu-e.cat/ca/web/institutdelteatre/tramits-i-gestions)

Els successius anuncis referits a la convocatòria es publicaran al tauler d'anuncis de l'Institut del Teatre i al web.

 

DELEGACIÓ PUNTUAL I NO PERMANENT DE LA DELEGACIÓ DE COMPETÈNCIES

 

DELEGAR, puntualment i de forma no permanent per als actes que es relacionen a continuació, els quals es substancien en el present acord, a la Presidència de l'Institut del Teatre les competències establertes a l'article 12 f) dels estatuts de l'Institut del Teatre corresponents a la Junta de Govern relatives a fer la provisió de places i llocs de treball del personal no permanent de l'Institut, les quals, es concreten en la realització dels actes corresponents a l'aprovació del llistat d'admesos i exclosos, així com a l'aprovació de la constitució de la borsa de treball, respectivament, d'acord amb les bases generals quarta i setena del punt primer de la part dispositiva del present dictamen.

 

Barcelona, 10 de juliol de 2023

 

Antonio Pérez Rodríguez

Gerent

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
6360 {"title":"Organismo Autónomo Instituto del Teatro - Administración local (DOGC nº 2023-8965)","published_date":"2023-07-25","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"6360"} catalunya administración local,DOGC,DOGC 2023 nº 8965,Organismo Autónomo Instituto del Teatro https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-07-25/6360-organismo-autonomo-instituto-teatro-administracion-local-dogc-n-2023-8965 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.