Ayuntamiento de Tordera - Administración local (DOGC nº 2023-8964)

EDICTO relativo a la corrección de errores de las bases que rigen el proceso de selección para la creación de una bolsa de oficial 1ª del Ayuntamiento de Tordera.

Per Resolució d'Alcaldia núm. 2023/1598 de data 9 de juliol de 2023, es va aprovar la correcció d'errors de les bases que regeixen el procés de selecció per la creació d'una borsa de treball d'oficial 1a de l'ajuntament de Tordera, d'acord amb el següent contingut literal:

 

"RESOLC

 

Primer.- Esmenar l'error material existent en el Decret 2023/1443, de 22 de juny, concretament a l'apartat 7 de les bases específiques, en el sentit que on diu "Coneixements de la llengua catalana. Consistirà en la realització d'exercicis de coneixements de la llengua catalana (nivell A2). Quedaran exemptes les persones que acreditin documentalment el nivell A2 de català, o superior, emès per la Junta Permanent de Català o els reconeguts per aquesta com a equivalents" ha de dir "Coneixements de la llengua catalana. Consistirà en la realització d'exercicis de coneixements de la llengua catalana (nivell C1). Quedaran exemptes les persones que acreditin documentalment el nivell C1 de català, o superior, emès per la Junta Permanent de Català o els reconeguts per aquesta com a equivalents".

 

Segon.- Obrir un nou període de presentació de sol·licituds de 20 dies naturals a comptar des de l'endemà de la publicació d'aquesta resolució al DOGC.

 

Tercer.- Publicar aquesta resolució al BOPB, DOGC i exposar-la al portal de transparència i e-tauler de l'ajuntament, per a general coneixement."

 

Es donen per admeses, a efectes de presentació, les sol·licituds ja existents de participació en el procés selectiu.

El que es publica per a general coneixement.

 

Tordera, 18 de juliol de 2023

 

 

Així ho disposa i signa

Elisabet Megias Pinós

Alcaldessa

 

 

Davant meu

Marta Portella Nogué

Secretària

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
6265 {"title":"Ayuntamiento de Tordera - Administración local (DOGC nº 2023-8964)","published_date":"2023-07-24","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"6265"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Tordera,DOGC,DOGC 2023 nº 8964 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-07-24/6265-ayuntamiento-tordera-administracion-local-dogc-n-2023-8964 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.