Ayuntamiento de Santa Maria de Palautordera - Administración local (DOGC nº 2023-8964)

EDICTO sobre aprobación definitiva de la modificación del Proyecto de acondicionamiento y rehabilitación de la vivienda social de la avenida Barcelona, núm. 17-19, escalera 1, planta 3, puerta B.

Havent transcorregut el termini d'exposició pública sense que s'hagi presentat cap al·legació, ha quedat aprovada definitivament la modificació del Projecte de condicionament i rehabilitació de l'habitatge social de l'avinguda Barcelona, núm. 17-19, escala 1, planta 3, porta B, d'un pressupost inicial de 64.385,85€ (IVA inclòs) que passa a ser, per revisió de preus, de 70.783,63€ (IVA inclòs), redactat per l'arquitecta tècnica senyora Judit Figueras Miret, i que incorpora l'estudi bàsic de seguretat i salut de conformitat amb el que estableix el Reial decret 1627/1997, de 24 d'octubre.

 

Contra aquesta resolució, que és definitiva en via administrativa, es podrà interposar (amb caràcter potestatiu) recurs de reposició davant l'òrgan que l'ha dictat, en el termini d'un mes a partir de la darrera publicació d'aquest edicte en el BOPB i en el DOGC, en compliment del que disposa l'article 38.2 del Reglament d'obres, activitats i serveis dels ens locals.

Contra la desestimació expressa del recurs de reposició, en el seu cas, o bé directament contra aquesta resolució, es podrà interposar recurs contenciós administratiu davant la sala contenciosa-administrativa del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, en el termini de dos mesos a comptar de l'endemà de la recepció de la notificació corresponent.

En el cas que la desestimació del recurs de reposició es produís per silenci administratiu -silenci que es produeix pel transcurs d'un mes a comptar des de la data de la seva interposició sense que s'hagi notificat la seva resolució- el termini per a la interposició del recurs contenciós administratiu serà de sis mesos a comptar de l'endemà del dia en que l'esmentat recurs de reposició s'entengui desestimat.

 

Santa Maria de Palautordera, 14 de juliol de 2023

 

Jordi Xena i Ibàñez

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
6262 {"title":"Ayuntamiento de Santa Maria de Palautordera - Administración local (DOGC nº 2023-8964)","published_date":"2023-07-24","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"6262"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Santa Maria de Palautordera,DOGC,DOGC 2023 nº 8964 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-07-24/6262-ayuntamiento-santa-maria-palautordera-administracion-local-dogc-n-2023-8964 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.