Ayuntamiento de Santa Eugènia de Berga - Administración local (DOGC nº 2023-8964)

ANUNCIO sobre aprobación de la oferta pública de empleo del Ayuntamiento de Santa Eugènia de Berga para el año 2023.

Donant compliment al que disposa l'article 285.1 del Decret Legislatiu 2/2003, de 28 d'abril, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei municipal i de règim local de Catalunya, es fa pública l'aprovació per Decret de l'alcaldia de data 14 de juliol de 2023 de l'Oferta pública d'ocupació de l'Ajuntament de Santa Eugènia de Berga per l'any 2023 corresponent a les places que a continuació es ressenyen:

 

GRUP

ESCALA DE CLASSIFICACIÓ

SUBESCALA/COS

DENOMINACIÓ

PLACES

ACCÉS

SISTEMA SELECTIU

ANNEX I - PERSONAL FUNCIONARI

C2

Administració general

Auxiliar

Auxiliar administratiu/va

1

Lliure

Concurs- oposició

 

ANNEX II - PERSONAL LABORAL

B

Administració especial

Serveis especials

Tècnic/a d'educació infantil

1

Lliure

Concurs- oposició

 

 

Contra aquest acte, que posa fi a la via administrativa, es pot interposar bé recurs potestatiu de reposició davant l'òrgan que l'ha adoptat en el termini d'un mes comptat des del dia següent al de la recepció de la present notificació, o bé es pot interposar directament recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Barcelona o, a elecció de la persona interessada, al que correspongui al seu domicili, si aquest es troba a Catalunya, en el termini de dos mesos comptats des del dia següent a la recepció de la present notificació.

Contra la desestimació presumpta del recurs potestatiu de reposició, que s'entendrà produïda un cop transcorregut un mes comptat des de l'endemà a la seva interposició sense que se n'hagi notificat la resolució expressa, es pot interposar recurs contenciós administratiu a partir del dia següent a aquell en que s'hagi produït la desestimació presumpta.

També es pot interposar qualsevol altre recurs o reclamació que es consideri convenient.

 

Santa Eugènia de Berga, 14 de juliol de 2023

 

Cristian Parras Fernández

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
6261 {"title":"Ayuntamiento de Santa Eugènia de Berga - Administración local (DOGC nº 2023-8964)","published_date":"2023-07-24","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"6261"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Santa Eugènia de Berga,DOGC,DOGC 2023 nº 8964 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-07-24/6261-ayuntamiento-santa-eugenia-berga-administracion-local-dogc-n-2023-8964 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.