Ayuntamiento de Mataró - Administración local (DOGC nº 2023-8964)

ANUNCIO sobre aprobación de la modificación de la plantilla y la relación de puestos de trabajo del Ayuntamiento de Mataró del año 2023, por incorporación de plazas y puestos de personal eventual, mandato 2023-2027.

El Ple de l'Ajuntament de Mataró, en sessió extraordinària, celebrada en data 11 de juliol d'enguany, ha aprovat modificar la plantilla de personal en el sentit següent:

 

Primer.- Establir l'existència de personal eventual de confiança o d'assessorament especial d'aquest Ajuntament, que comprèn el número i la denominació que corresponen a llocs de treball de confiança i/o assessorament especial, segons es detalla a continuació:

a) 3 llocs de treball de Coordinador/a de Polítiques Públiques.

b) 1 lloc de treball de Comissionat/da per a l'impuls del Pla General

 

Segon.- Determinar les característiques i funcions d'aquests llocs de treball que es concreten per a cadascú d'ells en les següents:

A. Coordinador/a de polítiques públiques

Personal eventual d'assessorament especial, de l'àmbit al qual l'adscrigui l'alcaldia en el decret del nomenament, tenint en compte la seva experiència i coneixement de l'àmbit concret.

Les funcions del referit lloc de treball són d'assessorament i assistència a l'àmbit polític al que es trobi adscrit. Elaboració i/o estudi d'informes, estudis, la recerca de la informació necessària per a l'establiment de propostes d'actuació, el seguiment de les actuacions que es portin a terme en l'àmbit en el que estigui assignat i la resta de les tasques que li siguin encomanades per l'Alcalde i/o el Tinent d'Alcalde responsable de l'àmbit. A la vegada, serà responsable de la coordinació i assessorament en matèria d'iniciatives, actuacions i programes relacionats amb l'acció de govern definida en el nomenament.

Les retribucions d'aquests llocs de treball es determinen en 59.662,07€ bruts anuals, d'acord amb les variacions registrades en les lleis de pressupostos per a les retribucions dels funcionaris pel període anual corresponent.

B. Comissionat/da per a l'impuls del Pla General

Personal eventual que té com a funció assessorar l'equip de govern en el procés de revisió del planejament general, la seva adaptació a la Llei i als instruments d'ordenació territorial. Conèixer i informar al govern sobre el sistema territorial de referència i aportar-li la informació necessària durant el procés de la seva elaboració, donant compte al/a la responsable polític/a.

Les retribucions d'aquest lloc de treball es determinen en 73.329,34 € bruts anuals, d'acord amb les variacions registrades en les lleis de pressupostos per a les retribucions dels funcionaris pel període anual corresponent.

 

Tercer.- Aprovar inicialment la modificació de la plantilla consistent en la creació d'una plaça de personal eventual.

 

Quart.- Exposar al públic l'aprovació inicial durant un termini de 15 dies hàbils mitjançant la publicació de l'acord al BOPB i al DOGC. La no presentació d'al·legacions en el període d'informació pública, esdevé l'aprovació inicial en definitiva.

 

Cinquè.- Aprovar la modificació de la relació de llocs de treball d'aquest Ajuntament en els termes següents:

- Creació del lloc de treball de Comissionat/da per a l'impuls del Pla General.

- Suprimir el lloc de treball d'Assessor/a d'àmbit, en el moment en que quedi vacant.

 

Sisè.- Publicar aquest acord en el BOPB, en el DOGC, en compliment del que disposa l'article 304.3 del Decret Legislatiu 2/2003, de 28 d'abril, pel qual s'aprova el Text Refós de la Llei Municipal i de Règim Local a Catalunya.

 

La qual cosa es fa pública per a general coneixement.

 

Mataró, 18 de juliol de 2023

 

David Bote Paz

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
6247 {"title":"Ayuntamiento de Mataró - Administración local (DOGC nº 2023-8964)","published_date":"2023-07-24","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"6247"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Mataró,DOGC,DOGC 2023 nº 8964 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-07-24/6247-ayuntamiento-mataro-administracion-local-dogc-n-2023-8964 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.