Ayuntamiento de Botarell - Administración local (DOGC nº 2023-8963)

ANUNCIO sobre aprobación inicial de las becas de comedor escolar durante el curso 2023-2024 y de la excelencia académica de ESO durante el curso 2022-2023.

El Ple de l'Ajuntament de Botarell, en sessió celebrada en data 24 de maig de 2023, ha aprovat inicialment les Bases reguladores del procediment per a la concessió d'ajuts individuals i complementaris de menjador a alumnes matriculats al CEIP Mare de Déu de la Candela de Botarell durant el curs 2023-2024, i també ha aprovat inicialment les Bases reguladores del procediment per a la concessió d'un ajut a l'excel·lència acadèmica en l'estudi al millor alumne que obtingui el títol d'educació secundària obligatòria (ESO) durant el curs 2022-2023.

Aquests acords, juntament amb la resta de documentació dels expedients, es sotmet a informació pública, mitjançant la publicació dels corresponents anuncis en el tauler electrònic de la Corporació, el Butlletí Oficial de la Província de Tarragona, el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya i un mitja de comunicació escrita diària, per un termini de 30 dies hàbils, per a la formulació de reclamacions i al·legacions.

Si transcorregut aquest termini d'informació pública no es presenten ni reclamacions ni al·legacions, els respectius acords d'aprovació inicial esdevindran definitius i es publicaran els textos íntegres d'aquestes bases.

 

Botarell, 29 de maig de 2023

 

Lluís Escoda Freixas

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
6169 {"title":"Ayuntamiento de Botarell - Administración local (DOGC nº 2023-8963)","published_date":"2023-07-21","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"6169"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Botarell,DOGC,DOGC 2023 nº 8963 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-07-21/6169-ayuntamiento-botarell-administracion-local-dogc-n-2023-8963 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.