Consorcio para la Gestión de los Residuos Municipales de las Comarcas de La Ribera d'Ebre, El Priorat y La Terra Alta - Otros sujetos emisores (DOGC nº 2023-8930)

EDICTO sobre aprobación inicial de la modificación del anexo de personal de la administración general 2023.

Per acord de la Junta de Govern en sessió de data 25/05/2023 es va aprovar inicialment l'expedient modificació de l'annex de personal de l'exercici 2023 del Consorci per a la Gestió dels Residus Municipals de les comarques de la Ribera d'Ebre, el Priorat i la Terra Alta.

En compliment del que es disposa als articles 169.3 del Reial Decret 2/2004 de 5 de març, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei reguladora de les hisendes locals, i 283 del Decret legislatiu 2/2003, de 28 d'abril, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei municipal i de règim local de Catalunya, es publica tot seguit la modificació de l'annex de personal de l'exercici 2023.

 

1- PERSONAL FUNCIONARI

 

Nombre

Denominació

Grup

Escala

Subescala

Categoria

Nivell C.D.

Observacions

1

Administratiu

C1

Adm. general

Admtiva.

 

15

*

 

 

2- PERSONAL LABORAL

 

Nombre

Denominació

Grup

Nivell CD

Observacions

1

Tècnic mediambiental

A1

22

*

1

Tècnic

A2

18

*

1

Administratiu

C1

14

*

 

 

DILIGÈNCIA.

En data 01/08/2021 la gestió del servei de recollida i transport de residus sòlids urbans i gestió de les deixalleries municipals de les comarques de la Ribera d'Ebre, el Priorat i la Terra Alta, va ser assumida per l'empresa adjudicatària PREZERO ESPAÑA,S.A.U., així com el seu personal.

Les tasques de Secretaria, Intervenció i Tresoreria són assumides pel personal habilitat a l'efecte per part del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre un dels ens que el conformen i la resta de personal (*) serà provinent de les entitats que el conformen o pròpiament contractades per l'entitat d'acord amb el que es disposa a l'article 121 de la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de règim jurídic del sector públic.

 

Móra d'Ebre, 29 de maig de 2023

 

Gemma Carim Gironès

Presidenta

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
4693 {"title":"Consorcio para la Gestión de los Residuos Municipales de las Comarcas de La Ribera d'Ebre, El Priorat y La Terra Alta - Otros sujetos emisores (DOGC nº 2023-8930)","published_date":"2023-06-06","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"4693"} catalunya Consorcio para la Gestión de los Residuos Municipales de las Comarcas de La Ribera d'Ebre, El Priorat y La Terra Alta,DOGC,DOGC 2023 nº 8930,Otros sujetos emisores https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-06-06/4693-consorcio-gestion-residuos-municipales-comarcas-ribera-ebre-priorat-terra-alta-otros-sujetos-emisores-dogc-n-2023-8930 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.