Universidad de Girona - Cargos y personal (DOGC nº 2023-8924)

RESOLUCIÓN de 19 de mayo de 2023, de convocatoria de nuevo ingreso para la provisión de un puesto de trabajo de técnico/a de proyectos y obras, con destino en el Servicio de Oficina Técnica y Mantenimiento de la Universidad de Girona, en régimen de contratación laboral indefinida (referencia convocatoria CPLI-01/23).

Atesa la resolució de 15 de desembre de 2020 (DOGC núm. 8301 de 22 de desembre de 2020), per la qual s'anuncia l'oferta d'ocupació pública de personal d'administració i serveis de la Universitat de Girona per a l'any 2020.

Atès el que estableix el 6è conveni col·lectiu del personal d'administració i serveis laboral de les universitats públiques catalanes; els Estatuts de la Universitat de Girona (acord GOV/94/2011, de 7 de juny, pel qual s'aprova la modificació dels Estatuts de la Universitat de Girona i es disposa la publicació del seu text íntegre (DOGC núm. 5897, de 9 de juny de 2011)); l'article 74 de la Llei 1/2003, de 19 de febrer, d'Universitats de Catalunya; els articles 91 i 92 de la Llei Orgànica 2/2023, de 22 de març, del Sistema Universitari; els articles 61.7 i 83 del Reial Decret Legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, per el qual s'aprova el text refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic; els articles 30 i 46 del Decret legislatiu 1/1997, de 31 d'octubre, del text refós en matèria de funció pública a Catalunya i la resta de legislació concordant.

Vist que el Comitè d'Empresa ha estat informat, en compliment del que es disposa a l'article 64 de l'Estatut dels treballadors.

Fent ús de les facultats que em confereixen l'article 20 de la Llei orgànica 6/2001, de 21 de desembre, d'universitats, el Decret 401/2021, de 14 de desembre, de nomenament del doctor Joaquim Salvi Mas, com a rector de la Universitat de Girona (DOGC núm. 8564, de 16 de desembre de 2021), i de conformitat amb el que s'estableix als articles 93 i 97 dels Estatuts de la Universitat de Girona, aprovats per l'acord GOV/94/2011, de 7 de juny, (DOGC núm. 5897 de 9 de juny de 2011).

 

RESOLC:

 

Primer.- Convocar procés selectiu de nou ingrés per a la provisió d'un lloc de treball de tècnic/a de projectes i obres, amb destinació al Servei d'Oficina Tècnica i Manteniment, de la Universitat de Girona, en règim de contractació laboral indefinida.

 

Segon.- Aprovar les bases que regiran aquesta convocatòria de nou ingrés (Annex I).

 

Tercer.- Publicar aquesta resolució d'acord amb el que estableix l'article 45 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

 

Contra aquesta resolució, que posa fi a la via administrativa i independentment de la seva execució immediata, les persones interessades poden interposar, amb caràcter potestatiu, recurs de reposició davant del rector de la Universitat de Girona en el termini d'un mes a comptar de l'endemà de la seva publicació, d'acord amb el que disposen els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques; o bé interposar directament recurs contenciós administratiu davant els jutjats contenciosos administratius de Girona, en el termini de dos mesos a comptar de l'endemà de la seva publicació, d'acord amb els articles 8.3, 14.1 i 46.1 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa. 

Igualment, les persones interessades poden interposar qualsevol altre recurs que considerin convenient per a la defensa dels seus interessos.

 

Girona, 19 de maig de 2023

 

Joaquim Salvi Mas

Rector

 

 

ANNEX I

Bases de la convocatòria de nou ingrés

 

1. Normes generals

1.1 Es convoca concurs de nou ingrés per a la provisió d'un lloc de treball de tècnic/a de projectes i obres, amb destinació al Servei d'Oficina Tècnica i Manteniment de la Universitat de Girona i en règim de contractació laboral indefinida, les característiques i funcions de les quals es detallen al document 1 d'aquesta convocatòria.

1.2. Als efectes d'aquestes Bases, inclosa la resolució de recursos en via administrativa, es considera inhàbil el mes d'agost, així com els períodes de tancament de la Universitat de Girona, d'acord amb el calendari laboral aprovat per Consell de Govern en sessió núm. 10/2022, de data 24/11/2022, i la resolució del rector corresponent.

 

2. Requisits de les persones aspirants

      2.1 Per ser admeses en el procés selectiu, les persones aspirants han de complir tots els requisits generals establerts al text refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic i, en particular, els següents:

   a) Tenir la nacionalitat espanyola, o trobar-se inclòs en l'àmbit d'aplicació de l'article 57 del Reial Decret Legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel que s'aprova el text refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic.

   b) Tenir setze anys complerts i no superar l'edat establerta per a la jubilació amb caràcter general.

   c) Posseir la titulació necessària: Grau en Arquitectura Tècnica i Edificació, Grau en Estudis d'Arquitectura, Grau en Enginyeria de l'Edificació, Arquitecte Tècnic, Aparellador o altra titulació equivalent, o el resguard que acrediti l'abonament dels drets per a la seva expedició.

Els requisits acadèmics de titulació obtinguts a l'estranger hauran d'estar acompanyats de l'ordre ministerial corresponent de reconeixement del títol expedit en aquests estats, d'acord amb el que preveu el Reial decret 104/1988, de 29 de gener, sobre homologació i consolidació de títols i estudis estrangers d'educació no universitària (BOE núm. 41, de 17 de febrer de 1988).

   d) No patir cap malaltia ni estar afectat per limitació física o psíquica que impedeixi d'exercir normalment les corresponents funcions. Pel que fa a les persones discapacitades, s'atindran al que estableix el Decret 66/1999, de 9 de març.

   e) No haver estat separat/ada, per causa d'expedient disciplinari, del servei de qualsevol de les administracions públiques, ni trobar-se inhabilitat/ada per a l'exercici de funcions públiques per sentència ferma. Les persones aspirants la qual nacionalitat no sigui l'espanyola, hauran d'acreditar, igualment, no estar sotmeses a sanció disciplinària o condemna penal que els impedeixi en el seu Estat, l'accés a la funció pública.

   f) Satisfer els drets d'examen.

2.2 Les persones aspirants hauran de demostrar uns coneixements de català, orals i escrits, equivalents al certificat de nivell de suficiència de català (C1) de la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya [C1 del Marc Europeu Comú de referència], ja sigui amb la presentació de l'esmentat certificat o un equivalent o bé per mitjà de la prova específica que es farà a la fase de concurs.

En aquest sentit serà d'aplicació la Llei 1/1998, de 7 de gener, de política lingüística, i el Decret 161/2002, d'11 de juny, sobre l'acreditació del coneixement de català i aranès en els processos de selecció de personal i provisió de llocs de treball de les administracions públiques de Catalunya.

2.3 Tots els requisits de participació del punt 2.1 s'han de reunir en la data en què finalitzi el termini de presentació de sol·licituds que estableix la base 3.1 d'aquesta convocatòria, i s'hauran de continuar complint fins a la signatura del contracte laboral indefinit.

2.4  Les persones aspirants amb discapacitats hi podran participar en igualtat de condicions que la resta de participants sempre que puguin desenvolupar les funcions del lloc de treball a proveir.

  

3. Sol·licituds

3.1  Les persones interessades a participar en el procés selectiu de la present convocatòria caldrà que presentin, preferentment per mitjans electrònics, una sol·licitud normalitzada tot accedint a l'adreça https://aserv2.udg.edu/ingresFuncioPublicaUdG/, de l'apartat Tràmits de RRHH Convocatòria de places de Personal d'Administració i Serveis Laboral, de la Seu electrònica de la Universitat. Subsidiàriament poden presentar aquesta mateixa sol·licitud normalitzada a qualsevol altre lloc de presentació d'entre els que es determinen a l'article 16.4 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

Quan escaigui, s'haurà d'adjuntar a la sol·licitud normalitzada la documentació que s'indica a l'apartat 3.2 de les bases de la convocatòria.

El termini de presentació de sol·licituds és de 20 dies naturals comptadors des de l'endemà de la data de publicació d'aquesta convocatòria al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

3.2  Juntament amb la sol·licitud i dins el termini establert a l'apartat anterior, els aspirants hauran d'adjuntar:

   a) Fotocòpia del certificat de nivell de suficiència de català (C1) del Marc Europeu Comú de referència (MECR) o d'altres equivalents o superiors. Les equivalències s'especifiquen a l'Ordre VCP/491/2009, de 12 de novembre (DOGC núm. 5511, de 23 de novembre), per la qual es refonen i s'actualitzen els títols, diplomes i certificats equivalents als certificats de coneixements de català de la Secretaria de Política Lingüística, modificada per l'Ordre VCP/233/2010, de 12 d'abril (DOGC 5610, de 19 d'abril).

   b) Fotocòpia de la documentació acreditativa que justifiqui l'exempció de la taxa, en el cas de trobar-se en situació de desocupació sense percebre cap prestació econòmica.

   c) Currículum vitae actualitzat.

3.3 La manca o inadequació de la documentació requerida és causa d'exclusió del procediment en la llista provisional de persones aspirants admeses i excloses.

3.4 Les persones aspirants són responsables de la veracitat del contingut de la sol·licitud i de la documentació que hi adjunten, declaració que faran constar en la mateixa sol·licitud. Qualsevol modificació que s'hi vulgui fer constar es farà mitjançant un escrit degudament registrat, adreçat a l'òrgan convocant, dins el termini de presentació de sol·licituds que preveu la base 3.1

3.5 Amb la sol·licitud, les persones aspirants donen el consentiment al tractament de les dades de caràcter personal necessàries per prendre part en la convocatòria i per a la resta de tramitació del procés selectiu, d'acord amb la normativa vigent, així com perquè l'òrgan convocant i el Tribunal Qualificador facin les seves comprovacions i les acreditacions d'ofici, de manera que no hagin de presentar cap documentació, llevat que manifestin el contrari en la sol·licitud d'admissió del procés de selecció.

Les dades personals dels aspirants estaran tractades segons s'indica al peu del formulari de sol·licitud.

 

4. Taxes

4.1 D'acord amb l'article 45 de la Llei 1/2021, de 29 de desembre, de Pressupostos de la Generalitat de Catalunya per al 2022 i l'Ordre PRE/7/2022, de 9 de febrer, per la qual es fa pública la relació de taxes vigents que gestionen el Departament de la Presidència, els organismes i les entitats que en depenen (DOGC 8605, de 14.02.2022) i el que estableix la normativa de Pressupostos de l'any 2023, de la Universitat de Girona, per ser admeses a la convocatòria les persones aspirants hauran de satisfer la taxa prevista en cada pas.

Les persones aspirants autoritzen al Servei de Recursos Humans de la Universitat de Girona a fer les comprovacions necessàries per acreditar les situacions d'exempció i de bonificació de l'import de la taxa, llevat que manifestin el contrari en la sol·licitud d'admissió del procés de selecció. En aquest cas, les persones aspirants han de presentar la documentació acreditativa de les situacions al·legades, dins el termini de presentació de sol·licituds, d'acord amb el previst a la base 3.1.

4.2 El pagament de la taxa s'ha de fer durant el termini de presentació de sol·licituds. Aquest es pot efectuar mitjançant un ingrés o transferència bancària al Banc de Sabadell, compte número ES67 0081 7023 6700 0117 3221, fent-hi constar com a remitent el mateix nom que el de l'aspirant.

En cap cas el pagament de la taxa no substitueix el tràmit de presentació de la sol·licitud dins el termini establert i en la forma escaient d'acord amb el que estableixen aquestes Bases. L'impagament total o parcial de la taxa determina la condició d'exclosa de la persona candidata.

La taxa general a satisfer és de 55,05 euros. No obstant, si la inscripció es fa de manera telemàtica hi ha una bonificació del 20% i la taxa és de 44,05 euros.

4.3 S'estableix una bonificació del 30% (taxa de 38,55 euros, si la inscripció es fa de manera telemàtica, la taxa és de 27,55 euros) per a les persones membres de famílies monoparentals i de famílies nombroses de categoria general, i una bonificació del 50% (taxa de 27,55 euros, si la inscripció es fa de manera telemàtica, la taxa és de 16,55 euros) per a les persones membres de famílies nombroses de categoria especial.

4.4 Estaran exempts de pagament d'aquesta taxa les persones en situació de desocupació que no perceben cap prestació econòmica, sempre que es presenti el justificant corresponent segons indica el punt 3.2.b. de les bases, i les que acreditin una discapacitat igual o superior al 33%.

4.5 Seran declarats exclosos de la convocatòria els aspirants que no acreditin el compliment de les anteriors formalitats i requisits. Així mateix, en seran exclosos els aspirants que no hagin abonat la taxa dins del termini de presentació de sol·licituds. No es concedeix cap termini addicional per fer el corresponent abonament.

4.6 No serà procedent la devolució de la taxa satisfeta en els casos de causes imputables a les persones interessades.

 

5. Admissió de les persones aspirants

5.1 Abans del termini d'un mes comptat des de la finalització del termini de presentació de sol·licituds, el rector de la Universitat de Girona, a proposta del tribunal, dictarà resolució i aprovarà les llistes provisionals de les persones aspirants admeses i excloses a aquesta convocatòria, especificant els motius d'exclusió, i també s'indicarà de forma provisional les persones exemptes de realitzar la prova de llengua catalana i les persones que hauran de realitzar aquesta prova.

La resolució es publicarà al tauler d'anuncis de la Seu electrònica de la Universitat de Girona: https://seu.udg.edu. L'òrgan convocant pot prorrogar aquest termini per necessitats del Servei.

5.2 Contra la resolució esmentada a l'apartat 5.1 de les bases, s'establirà un termini màxim de 10 dies hàbils, comptats a partir de l'endemà de la publicació de la resolució indicada perquè les persones interessades, mitjançant la corresponent sol·licitud presentada de conformitat amb el que s'estableix a l'apartat 3 d'aquestes bases, puguin demanar que es rectifiquin els errors que puguin observar a les llistes exposades a resultes de la seva sol·licitud i dels documents que l'acompanyin, i per esmenar documentació.

Les persones aspirants que figurin com excloses en aquesta llista i que no esmenin dins del termini el defecte imputable a elles i que n'hagi motivat l'exclusió, es tindran per desistides de la seva petició d'admissió al procés selectiu.

5.3 Una vegada transcorregut el termini previst a l'apartat anterior, es dictarà resolució per aprovar les llistes definitives de les persones aspirants admeses i excloses a la convocatòria, amb indicació de les causes d'exclusió definitiva, l'exempció definitiva de la realització de la prova de llengua catalana, així com el lloc, la data i l'hora de la realització de la prova de llengua catalana.

Amb l'exposició de les llistes al tauler d'anuncis de la Seu electrònica de la Universitat de Girona: https://seu.udg.edu, es considerarà efectuada la notificació oportuna a les persones interessades, i s'iniciaran els terminis a efecte de possibles recursos.

5.4 Els errors materials i de fet podran reparar-se en qualsevol moment, d'ofici o a petició de la persona interessada.

5.5 A l'efecte d'admissió de les persones aspirants es tindran en compte les dades que aquestes facin constar a la sol·licitud, i seran responsables de la seva veracitat a tots els efectes.

 

6. Tribunal

6.1 D'acord amb el que disposa l'article 20 del 6è Conveni col·lectiu del personal d'administració i serveis laboral de les universitats públiques catalanes, el tribunal d'aquest procés selectiu el componen els membres següents:

Membres titulars:

 President/a:  Sr. Joan Roca Ferrés

Vocal: Sra. Glòria Plana Yanes

Vocal:  Sr. Josep M. Aymerich Duran

Vocal:  Sra. Aurora Climent Miquel

Vocal:  Sr. Josep Dalmau Palom

Secretari/ària: Sra. Carme Dueñas (de l'àrea de personal de la Universitat que actuarà amb veu però sense vot)

Suplents:

President/a: Sr. Xavier Gibert Sanchez

Vocal: Sra. Berta Nadal Giralt

Vocal: Sr. Jaume Masó San

Vocal: Sr. Ramon Gelabert Rovira

Vocal: Sra. Mònica Arnau Fàbrega

Secretari/ària: Sra. Ana Toledo (de l'àrea de personal de la Universitat que actuarà amb veu però sense vot)

El tribunal qualificador comptarà amb un assessor, si escau, per a l'elaboració i valoració de la prova de coneixements de llengua catalana que serà personal de l'Institut de Ciències de l'Educació Josep Pallach i Llengües Modernes de la Universitat de Girona, i tindrà veu però no vot.

6.2 El tribunal podrà acordar, si ho considera convenient, l'assistència d'assessors, tots ells amb veu però sense vot, per a les proves o els exercicis que estimi pertinents, i es farà constar a l'acta de la reunió en què s'acordi. L'avaluació definitiva dels aspirants és competència del tribunal.

El tribunal podrà comptar amb l'auxili material de les persones de la plantilla de personal d'administració i serveis de la Universitat de Girona que expressament sol·liciti a títol de col·laboradors.

6.3 El tribunal té competència en la fixació dels criteris selectius, dins el marc establert en aquestes bases i allò disposat en el conveniu col·lectiu d'aplicació, i en la valoració de les persones aspirants, així com en la interpretació i aplicació d'aquestes bases i la resolució de qualsevol conflicte o llacuna que esdevingui durant el desenvolupament dels concurs, fins a la seva resolució final.

6.4 Els membres del tribunal tindran dret a la percepció de les assistències previstes a l'article 22 i següents del Decret 138/2008, de 8 de juliol, d'indemnitzacions per raó de servei (DOGC núm. 5170, de 10 de juliol).

6.5 El tribunal no pot aprovar ni declarar que ha superat el procés selectiu un nombre superior de persones aspirants al de les places que són objecte de la convocatòria.

6.6 L'abstenció i la recusació dels membres del tribunal s'ha d'ajustar al que preveuen els articles 23 i 24 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les Administracions Públiques.

6.7 D'acord amb la Base 2.4, el tribunal adoptarà les mesures necessàries per tal que les persones aspirants discapacitades gaudeixin d'igualtat d'oportunitats per a la realització del procés selectiu que la resta de persones aspirants.

El tribunal decidirà sobre les peticions d'adaptacions que s'efectuïn i tindrà en consideració que no comportin una despesa excessiva. Amb aquesta finalitat, podran demanar un informe sobre la sol·licitud d'adaptació als equips de valoració multi professional, així com la compatibilitat amb el desenvolupament de les funcions i tasques dels llocs que es convoca.

6.8 Als efectes de comunicacions i altres incidències, el tribunal té la seu al Servei de Recursos Humans de la Universitat de Girona (carrer dels Alemanys, número 16, 2n pis - 17004 Girona).

6.9 Qualsevol dubte que pugui sorgir en la interpretació i aplicació d'aquestes bases el resoldrà el tribunal corresponent.

 

7. Desenvolupament del concurs

7.1 La valoració de les persones aspirants es farà pel sistema de proves.

7.1.1 Les persones aspirants faran una prova de coneixements o d'adequació a les funcions del lloc de treball, així mateix, se'ls farà una entrevista personal. Les persones candidates hauran de superar les dues proves. Es podrà valorar, si així el tribunal ho considera, el coneixement de la llengua anglesa i d'altres llengües estrangeres.

Les proves que han de superar les persones aspirants, així com la seva puntuació, seran fixades pel tribunal, i estaran dirigides a demostrar la capacitat d'aquestes en relació amb la plaça objecte de la convocatòria.

S'haurà de superar la prova de coneixements perquè les persones candidates puguin passar a l'entrevista següent.

La puntuació de la prova i de l'entrevista serà establerta pel tribunal de valoració i es farà pública juntament amb la llista definitiva d'aspirants admesos i exclosos. En el moment de publicació d'aquesta llista s'indicarà el tipus de prova a realitzar i la data de la mateixa.

La realització de les proves selectives s'ha d'ajustar als principis establerts per l'article 91 de la Llei orgànica 2/2023, de 22 de març, del Sistema Universitari, l'article 42 del Decret legislatiu 1/1997, de 31 d'octubre, el text refós en matèria de funció pública a Catalunya, el 6è Conveni col·lectiu del personal d'administració i serveis laboral de les universitats públiques catalanes i l'article 177 dels Estatuts de la Universitat de Girona.

7.1.2 Les persones aspirants seran convocades per a cada prova en una crida única i individualitzada.

Els membres del tribunal no permetran l'accés a la sala on es realitzin les proves a les persones que compareguin un cop tancada la crida de les persones aspirants convocades.

L'ordre d'actuació de les persones aspirants en les proves s'iniciarà pel primer aspirant el cognom del qual comenci per la lletra que estableixi la resolució dictada pel Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública o, en el seu defecte, per la lletra que resulti del sorteig fet pel Tribunal.

L'òrgan convocant, per si mateix o a proposta del president del Tribunal, pot requerir, als efectes escaients, l'acreditació dels aspectes necessaris quan cregui que les persones participants han pogut incórrer en inexactituds o falsedats, les quals poden ser excloses de la convocatòria en qualsevol moment. En tot cas, s'han de posar en coneixement de les autoritats competents les inexactituds o falsedats comprovades, a l'efecte pertinent.

El Tribunal Qualificador pot proposar a l'òrgan convocant l'exclusió del procés selectiu de qualsevol participant que tingui alguna conducta contrària a la bona fe o orientada a desvirtuar els principis d'igualtat i equitat o altres comportaments que alterin el desenvolupament normal de qualsevol de les proves establertes en la convocatòria.

Així mateix, en qualsevol moment el Tribunal podrà demanar a les persones aspirants l'acreditació de la seva identitat mitjançant la presentació de qualsevol document oficial d'identificació.

Les persones aspirants que no compareguin puntualment a qualsevol prova amb independència de la seva motivació, llevat dels casos de força major degudament justificats i lliurement apreciats pel tribunal, seran exclosos del procés selectiu.

Les qualificacions de la prova es faran públiques al tauler d'anuncis de la Seu electrònica de la Universitat: https://seu.udg.edu

Les persones aspirants podran sol·licitar la revisió de la valoració de la prova en un termini màxim de 3 dies hàbils, comptats a partir de l'endemà de la publicació dels resultats. El tribunal, un cop estimades o desestimades les al·legacions presentades, farà públiques les llistes de valoració definitives en el termini màxim de 20 dies hàbils.

7.2 En l'àmbit d'aquesta convocatòria, els aspirants han de demostrar uns coneixements de llengua catalana equivalents al nivell de suficiència de català (C1) dels certificats de coneixements de català de la Secretaria de Política Lingüística, ja sigui adjuntant el certificat esmentat abans i marcant amb una X la casella corresponent de la sol·licitud o mitjançant una prova específica, obligatòria i de caràcter eliminatori, realitzada amb aquesta finalitat. Aquesta prova es valorarà sobre els termes d'apte o no apte.

Les qualificacions de la prova de català es faran públiques al tauler d'anuncis de la Seu electrònica de la Universitat: https://seu.udg.edu

      - Els aspirants podran sol·licitar la revisió de la valoració de la prova de català en un termini màxim de 3 dies hàbils, comptats a partir de l'endemà de la publicació dels resultats. El tribunal, un cop estimades o desestimades les al·legacions presentades, farà públiques les llistes de valoració definitives en el termini màxim de 20 dies hàbils.

7.3 L'entrevista tractarà sobre aquells aspectes de l'experiència curricular que les persones candidates aportin per valorar les habilitats personals d'adequació al perfil de la plaça, els interessos i la motivació per a l'àmbit funcional i desenvolupament professional.

7.4 Les qualificacions de la prova i de l'entrevista es faran públiques al tauler d'anuncis de la Seu electrònica de la Universitat: https://seu.udg.edu. La qualificació final d'aquestes proves es determinarà per la suma de les puntuacions obtingudes en la prova i l'entrevista.

 

8. Llista de persones aspirants aprovats/des i presentació de documents

8.1 Un cop finalitzada la fase de prova i entrevista es publicarà la llista provisional de les persones aspirants que han superat el procés selectiu per ordre de puntuació, al tauler d'anuncis de la Seu electrònica de la Universitat: https://seu.udg.edu. Les persones interessades disposaran de 3 dies hàbils a comptar de l'endemà de l'exposició pública d'aquestes llistes per a formular les observacions o reclamacions que considerin pertinents. Un cop finalitzat el termini per a presentar al·legacions, el tribunal aprovarà i publicarà les llistes definitives de les persones aspirants que han superat el procés selectiu per ordre de puntuació, al tauler d'anuncis de la Seu electrònica de la Universitat: https://seu.udg.edu i, el tribunal proposarà al rector de la Universitat de Girona la contractació dels aspirants que hagin obtingut la puntuació més alta en la qualificació total, sempre que hagin obtingut la puntuació mínima establerta i hagin demostrat els coneixements exigits de llengua catalana o hagin superat la prova específicament prevista a aquest efecte.

8.2 En cap cas el nombre d'aspirants proposats pel tribunal pot excedir el nombre de places objecte d'aquesta convocatòria.

8.3 En el cas que hi hagi un empat tindrà prioritat el candidat de més edat.

8.4 Els aspirants proposats hauran de presentar al Servei de Recursos Humans de la Universitat de Girona, dins el termini de 20 dies naturals comptats a partir de la data de publicació de les qualificacions totals, els documents següents:

   a) Fotocòpia compulsada del DNI o del document oficial acreditatiu de la pròpia identitat.

   b) Certificat mèdic oficial acreditatiu de no patir cap malaltia ni defecte físic o psíquic que impedeixi l'exercici normal de les tasques pròpies de les places que cal cobrir, expedit dins els tres mesos anteriors a la data de presentació.

   c) Declaració de no estar inhabilitat/da per a l'exercici de les funcions públiques ni estar separat/da, mitjançant expedient disciplinari, del servei de qualsevol administració pública. Les persones candidates que no tinguin la nacionalitat espanyola hauran d'acreditar, mitjançant una declaració jurada o promesa, que no estan sotmeses a cap sanció disciplinària o condemna penal que les impedeixi l'accés a la funció pública en el seu estat d'origen.

   d) Si la persona aspirant té reconeguda la condició legal de persona amb discapacitat, dictamen expedit per l'equip multi professional o per l'òrgan tècnic competent, en els termes previstos al Decret 66/1999, de 9 de març, sobre l'accés a la funció pública de les persones amb discapacitat i dels equips de valoració multi professional.

A aquests efectes, la persona interessada s'ha de dirigir als centres del Servei de Valoració i Orientació a Persones amb Discapacitat del Departament de Drets Socials.

   e) Declaració de no estar inclòs en cap dels supòsits d'incompatibilitats previstos per la legislació vigent, o exercir, dins el termini de presa de possessió, l'opció prevista a l'article 10 de la Llei 21/1987, de 26 de novembre, d'incompatibilitats del personal al servei de l'Administració de la Generalitat.

Tota la documentació que es presenti en llengua estrangera ha d'anar acompanyada de la corresponent traducció jurada.

8.5 Les persones aspirants proposades que no presentin la documentació requerida, llevat dels casos de força major, que seran degudament comprovats pel Servei de Recursos Humans, si no compleixen els requisits necessaris, no podran ser contractades, i quedaran anul·lades les seves actuacions, sens perjudici de la responsabilitat en què hagin pogut incórrer en el cas de falsedat.

8.6 El tribunal podria acordar, en el cas de que alguna de les persones aspirants proposades es trobés en la situació que descriu la base 8.5, proposar la persona aspirant següent en ordre de puntuació, sempre que complís les condicions que s'estableixen a la base 8.1

 

9. Resolució del concurs

9.1 Un cop comprovada la documentació a què es refereix la base 8.4, el rector de la Universitat de Girona emetrà la corresponent resolució del concurs, que es publicarà al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

9.2 En el termini màxim d'1 mes a partir de la publicació de la resolució anterior, el rector subscriurà els contractes laborals indefinits amb els aspirants en els quals es farà constar un període de prova, d'acord amb el 6è Conveni col·lectiu del personal d'administració i serveis laboral de les universitats públiques catalanes, en relació amb l'article 14 de l'Estatut dels treballadors.

 

10. Règim d'impugnacions i al·legacions

10.1 Contra les resolucions definitives de l'òrgan convocant, les persones interessades podran interposar recurs potestatiu de reposició davant del rector de la Universitat de Girona en el termini d'un mes a comptar de l'endemà de la seva publicació, d'acord amb el que disposen els articles 123 i 124 de la llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques; o bé interposar directament recurs contenciós administratiu davant els jutjats contenciosos administratius de Girona, en el termini de dos mesos a comptar de l'endemà de la seva publicació.

10.2 Contra els actes de tràmit del tribunal que decideixin directa o indirectament sobre el fons de l'assumpte, determinin la impossibilitat de continuar en el procés selectiu, produeixin indefensió o perjudici irreparable a drets i interessos legítims, les persones interessades poden interposar recurs d'alçada davant del rector de la Universitat de Girona, en el termini d'un mes comptat a partir de l'endemà de la seva publicació al tauler d'anuncis i d'acord amb el que disposen els articles 121 i 122 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

10.3 Contra els actes de tràmit del tribunal qualificador no inclosos en la base anterior, les persones interessades poden formular qualsevol classe d'al·legacions en el termini de deu dies a comptar de l'endemà de la seva publicació al tauler d'anuncis electrònics.

 

 

Document 1

 

1. Requisits dels aspirants:

Personal amb titulació universitària d'arquitectura tècnica o les detallades al punt 2.1.c) de les bases de la convocatòria.

 

2. Característiques del lloc de treball:

a) Nombre de places: 1

b) Denominació: Tècnic/a de projectes i obres

c) Destinació: Servei d'Oficina Tècnica i Manteniment

d) Tipus de contracte: laboral indefinit

e) Catalogació: L2 p

f) Retribució íntegra anual: 33.243,32 €

g) Horari: jornada partida

 

3. Missió d'aquest lloc de treball :

Definir i coordinar la realització dels treballs de RAM i seguir les obres de construcció de nous edificis en el marc de les disposicions legals, contractuals i normes pròpies de la Universitat, per tal que s'adaptin als terminis i programes funcionals establerts

 

4. Funcions d'aquest llocs de treball :

   1. Proposar les especificacions tècniques per a la redacció de projectes d'edificis i instal·lacions en allò que fa als aspectes relacionats amb l'obra civil per tal de garantir la seva adaptació a les necessitats previstes.

   2. Examinar els projectes redactats per tècnics externs en allò que fa als aspectes relacionats amb l'obra civil amb la finalitat de proposar les eventuals correccions als responsables de la supervisió del projecte.

   3. Seguir el procés de control de l'execució de les obres de nous edificis i les seves instal·lacions per tal que s'adaptin al projecte, les disposicions legals i tècniques i al programa funcional.

   4. Administrar els recursos econòmics assignats per l'execució de treballs per tal d'aconseguir una correcta previsió i control de la despesa.

   5. Definir i controlar l'execució dels treballs de reforma, ampliació i millora dels edificis i les instal·lacions per tal que s'adaptin a les prescripcions i les dotacions econòmiques assignades (anàlisi de les necessitats dels usuaris, tramitació de llicències i permisos, coordinació treballs, contractació d'empreses i tècnics, recepció de l'obra, posta en marxa, documentació tècnica i legal, etc.).

   6. Mantenir l'arxiu documental i tècnic de la oficina tècnica per a disposar d'informació àgil, oportuna i fiable sobre els edificis i espais i les seves instal·lacions.

   7. Supervisar la documentació administrativa (factures, certificacions d'obra), tècnica (plànols constructius, manuals tècnics) i legals (permisos, certificats, legalitzacions) per a la seva aprovació i arxiu.

   8. Direcció i desenvolupament de persones: comunicació, formació, desenvolupament, motivació, valoració i dimensionament de la unitat.

   9. Dissenyar i redactar projectes, executar les obres i fer el seguiment.

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
4370 {"title":"Universidad de Girona - Cargos y personal (DOGC nº 2023-8924)","published_date":"2023-05-26","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"4370"} catalunya Cargos y personal,DOGC,DOGC 2023 nº 8924,Universidad de Girona https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-05-26/4370-universidad-girona-cargos-personal-dogc-n-2023-8924 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.