Universidad de Lleida - Cargos y personal (DOGC nº 2023-8924)

RESOLUCIÓN por la que se nombran funcionarios/as de carrera a las personas que han superado el proceso de estabilización, mediante el sistema selectivo excepcional de concurso de méritos, en relación con las escalas de personal funcionario de administración y servicios, de la Universidad de Lleida, convocado por la Resolución 1/2022 CEF (DOGC núm. 8794, de 16.11.2022).

D'acord amb el que s'estableix a les bases de la convocatòria del procés d'estabilització, mitjançant el sistema selectiu excepcional de concurs de mèrits, en relació amb les escales de personal funcionari d'administració i serveis, de la Universitat de Lleida, (Resolució de 9 de novembre de 2022), publicat en el DOGC núm. 8794 de 16 de novembre de 2022) i vista la proposta formulada pel tribunal qualificador, i en aplicació de les atribucions que em confereix Llei orgànica 2/2023, de 22 de març del Sistema Universitari i els Estatuts de la Universitat de Lleida,

 

RESOLC:

 

Primer: Nomenar funcionaris/àries de carrera de la Universitat de Lleida a les persones que consten a l'annex d'aquesta resolució.

 

Segon: La presa de possessió de les persones nomenades serà de data 1 de juny de 2023.

La manca de presa de possessió comporta la pèrdua de tots els drets relatius al nomenament com a personal funcionari llevat dels casos de força major que seran degudament comprovats i estimats per l'Administració.

 

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, i independentment de la seva executivitat immediata, podeu interposar facultativament el recurs de reposició, davant el rector de la Universitat de Lleida en el termini d'un mes a comptar des de l'endemà de la publicació d'aquesta Resolució al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, sense perjudici d'interposar, d'acord amb l'article 8 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, recurs contenciós administratiu davant el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, en el termini de dos mesos a comptar des de l'endemà de la publicació de la Resolució.

 

Lleida, 19 de maig de 2023

 

Jaume Puy Llorens

Rector

 

 

ANNEX

 

Escala: Tècnics administratius de biblioteques

Denominació: Tècnic/a administratiu/iva de biblioteca

Nombre de places: 2

Grup: grup C, subgrup C1

Unitat: Biblioteca i Documentació

Horari: Ordinari/Tarda

Cognoms i nom: Paris Moliner, Rosa

Cognoms i nom: Sans Moya, Maria Montserrat

 

Escala: Gestió

Denominació: Gestor de la Universitat d'Estiu

Nombre de places: 1

Grup: grup A, subgrup A2

Unitat: Formació No Reglada, Universitat d'Estiu

Horari: Ordinari/disponibilitat horària

Cognoms i nom: Sagues San José, Juan

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
4369 {"title":"Universidad de Lleida - Cargos y personal (DOGC nº 2023-8924)","published_date":"2023-05-26","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"4369"} catalunya Cargos y personal,DOGC,DOGC 2023 nº 8924,Universidad de Lleida https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-05-26/4369-universidad-lleida-cargos-personal-dogc-n-2023-8924 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.