CONSELL DE GOVERN: Aprovada una subvenció de 51.840 € a favor de la Fundació Menorquina de l'Òpera per promocionar la cultura

Imagen del artículo CONSELL DE GOVERN: Aprovada una subvenció de 51.840 € a favor de la Fundació Menorquina de l'Òpera per promocionar la cultura

Estas imágenes pertenecen a caib.es

Amb aquesta ajuda, la Fundació podrà dur a terme el programa d'activitats de 2024

El Govern és membre de la Fundació d'ençà que aquesta es constituí el 24 de maig de 2006


El Consell de Govern ha autoritzat la Conselleria de Turisme, Cultura i Esports a concedir una subvenció directa a favor de la Fundació Menorquina de l'Òpera per un valor de 51.840 euros per a l'any 2024. Amb aquest import, el Govern col·laborarà en el sosteniment de la Fundació per a la realització i l'organització del programa anual d'aquesta.

Les activitats que realitza la Fundació i que són objecte de l'ajuda tenen una finalitat eminentment social i cultural, atès que tenen com a objectiu la promoció de la cultura i les arts musicals.

Per a l'any 2024, la Fundació Menorquina de l'Òpera ha programat un conjunt d'activitats tradicionals i culturals, repartides entre els mesos de maig i octubre, com ara:

- la conferència divulgativa gratuïta de Ramon Gener
- la representació de l'òpera La Bohème de Giacomo Puccini
- el Programa Òpera al Carrer
- el Programa Òpera per a Joves
- el Programa Òpera per a Majors
- la Mostra de l'Arxiu Històric de Partitures i Documents Musicals
- el concert líric amb l'Orquestra Simfònica de les Illes Balears
- els Premis Lucrècia  - Jovent Creatiu de Menorca

La Fundació Menorquina de l'Òpera es constituí el 24 de maig de 2006. El Govern de les Illes Balears n'és membre, juntament amb el Consell Insular de Menorca, l'Ajuntament de Maó i l'associació Amics de s'Òpera de Maó.

 

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
4507 {"title":"CONSELL DE GOVERN: Aprovada una subvenció de 51.840 € a favor de la Fundació Menorquina de l'Òpera per promocionar la cultura","published_date":"2024-04-05","region":"baleares","region_text":"Baleares","category":"gov_agreements","category_text":"Acuerdos de Gobierno","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/4722.webp","id":"4507"} baleares Consejería de Turismo, Cultura y Deportes https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/baleares/gov_agreements/2024-04-05/4507-consell-govern-aprovada-subvencio-51-840-favor-fundacio-menorquina-opera-promocionar-cultura https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.