Ayuntamiento de sa pobla - Otras disposiciones y actos administrativos (BOIB nº 2023-145)

  • Delegación de competencias

  • Número de edicto 9984 - Página 53928

Per fer constar que en data 20 d'octubre de 2023 el Batle president per Decret d'Alcaldia núm. 2023-1209 ha resolt la delegació de competències, conforme segueix:

"RESOLUCIÓ D'ALCALDIA

Vist que correspon als Tinents de Batle, quan tals, substituir en la totalitat de les seves funcions i per l'ordre del seu nomenament, al Batle, en els casos d'absència, malaltia o impediment que impossibiliti a aquest per a l'exercici de les seves atribucions, així com exercir les funcions del Batle en els supòsits de vacant en la Batlia fins que prengui possessió el nou Batle.

Vist que els dies 26 i 27 d'octubre de 2023, el Sr. Biel Ferragut Mir, Batle de sa Pobla, es trobarà impossibilitat per exercir les seves funcions per motius d'absència.

Per tot plegat, en virtut del que es disposa en els articles 23.3 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, Reguladora de les Bases del Règim Local, i d'acord amb els articles 44 i 47 del Reglament d'Organització, Funcionament i Règim Jurídic de les Entitats Locals, aprovat per Reial Decret 2568/1986, de 28 de novembre,

RESOLC

PRIMER. Delegar al Sr. Antoni Simó Tomás i Canyelles, Primer Tinent de Batle, la totalitat de les funcions de la Batlia, en els termes de l'article 23.3 Llei 7/1985, de 2 d'abril, Reguladora de les Bases del Règim Local, els dies 26 i 27 d'octubre de 2023.

SEGON. La delegació comprèn les facultats d'adreça i de gestió, així com la de resoldre els procediments administratius oportuns mitjançant l'adopció d'actes administratius que afectin tercers, incloent-hi la presidència de la comissió informativa amb caràcter temporal i puntual,

TERCER. L'òrgan delegat ha d'informar a aquesta Batlia, a posteriori, i, en tot cas, quan se li requereixi per a això, de la gestió realitzada i de les disposicions dictades en el període de referència, i amb caràcter previ d'aquelles decisions de transcendència, tal com es preveu en a l'article 115 del Reglament d'Organització, Funcionament i Règim Jurídic de les Entitats Locals, aprovat per Reial decret 2568/1986, de 28 de novembre.

QUART. La delegació conferida en el present Decret requerirà per a la seva eficàcia l'acceptació de l'òrgan delegat, entenent-se aquesta atorgada tàcitament si no es formula davant aquesta Batlia expressa manifestació de no acceptació de la delegació en el terme de tres dies hàbils comptats des del següent a aquell en què li sigui notificada aquesta resolució.

CINQUÈ. La present resolució serà publicada en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, adonant-se del seu contingut al Ple de la Corporació en la primera sessió que aquesta celebri.

SISÈ. En el no previst expressament en aquesta resolució s'aplicaran directament les previsions de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, Reguladora de les Bases del Règim Local, i del Reglament d'Organització, Funcionament i Règim Jurídic de les Entitats Locals aprovat per Reial decret 2568/1986, de 28 de novembre, quant a les regles que per a la delegació s'estableixen en dites normes.

 

Sa Pobla, document signat electrònicament (23 de octubre de 2023)

El batle Biel Ferragut Mir

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
5053 {"title":"Ayuntamiento de sa pobla - Otras disposiciones y actos administrativos (BOIB nº 2023-145)","published_date":"2023-10-26","region":"baleares","region_text":"Baleares","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-baleares","id":"5053"} baleares Ayuntamiento de sa pobla,BOIB,BOIB 2023 nº 145,Otras disposiciones y actos administrativos https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/baleares/boa/2023-10-26/5053-ayuntamiento-sa-pobla-otras-disposiciones-actos-administrativos-boib-n-2023-145 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.