Què us cal saber si encara no heu pagat l'impost sobre el CO2 dels vehicles?

21/11/2023

El dia 20 de novembre va acabar el termini per fer el pagament de l'impost sobre les emissions de CO2 dels vehicles de l'exercici 2022 en fase voluntària.

Si no el vau poder pagar en termini, ara encara el podeu pagar, amb el recàrrec del 5 %, abans que el deute es reclami per la via executiva i hagueu de pagar més interessos.

Per abonar l'impost hi ha dues alternatives:

- Si es disposa de la carta de pagament, que ja recull l'import amb el recàrrec del 5 %, es pot pagar fins al dia 26 de gener del 2024.

- També es pot accedir al padró i, mentre el vehicle consti en estat de "pendent", es podrà efectuar el pagament del deute.

Si el deute passa a la via executiva de cobrament, voldrà dir que el recàrrec ja serà del 10 % i que rebreu una notificació amb una provisió de constrenyiment i una nova carta de pagament per ingressar el deute. En el cas que no es pagui, s'anirà incrementant el recàrrec i el procés podria acabar en un embargament de comptes.

Podeu ampliar la informació a l'apartat Recaptació executiva.

https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
14001 catalunya Agència Tributària de Catalunya (ATC) https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-11-21/14001-us-cal-saber-heu-pagat-impost-co2-vehicles https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.