Un home mor en una explosió d'una caldera en un domicili de Lliçà d'Amunt

Imagen del artículo Un home mor en una explosió d'una caldera en un domicili de Lliçà d'Amunt

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

Cinc persones més han resultat ferides, dues de gravetat

Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d'Esquadra de la comissaria de Caldes de Montbui han rebut un avís, cap a les 14.30h, per adreçar-se al carrer Roselles de Lliçà d'Amunt, on s'hauria produït una explosió en un domicili.

Per causes que s'investiguen, un home hauria mort mentre manipulava una caldera dins del domicili. Cinc persones més han resultat ferides. D'aquestes cinc, dues són ferides de gravetat (una en estat crític i l'altra en estat greu, per cremades). Han estat traslladades a centres hospitalaris pel Sistema d'Emergències Mèdiques. Les altres tres són lleus: han requerit assistència, però han estat donades d'alta sense trasllat hospitalari.

Al lloc dels fets s'hi han traslladat diverses patrulles de Seguretat Ciutadana i d'Investigació de la comissaria de Granollers, la Policia Local de Lliçà d'Amunt, dotacions dels Bombers de la Generalitat i el Sistema d'Emergències Mèdiques.

Àrea de Comunicació

Granollers, 18 de novembre de 2023

https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
13970 catalunya Mossos d'Esquadra,Pere Ferrer https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-11-18/13970-home-mor-explosio-caldera-domicili-llica-amunt https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.